Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT EVLİYA MAHALLESİNDEKİ EV YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
 Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada: “İtfaiye komuta merkezimize Şehit Evliya Mahallesi, Çuhadar Ali Caddesi, 77 numaralı evde yangın çıktığı ihbarı gelmesi üzerine, Şekerdere İtfaiye Gurubumuz olay yerine 3 dakika içinde intikal ederek müdahaleye başladı.

Söz konusu mahallede evlerin birbirine bitişik nizam ve ahşap olması, ayrıca yangının yayılma riski de göz önünde bulundurularak Sütçü İmam ve Merkez İtfaiye Guruplarımızdan da takviye ekipler yönlendirildi.

2 katlı betonarme evin ahşap olan çatı kısmında, elektrik tesisatındaki kısa devre sebebiyle meydana gelen yangın, 5 araç ve 12 personelin gayretli çalışması sonucunda, diğer evlere sıçramadan dakikalar içinde söndürüldü. Soğutma çalışmaları yaklaşık 30 dakika sürdü.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, çatı kısmında kiler olarak kullanılan bölümdeki eşyalar zarar gördü. Olay yerine gelen,  İtfaiye Daire Başkanımız Cahit Küçükönder, yangını büyümeden kontrol altına alarak söndüren itfaiye personeline teşekkür etti. Ardından söz konusu evde inceleme yaparak, ev sahipleri ile görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti” denilerek bilgi verildi.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol