banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERİLDİ
 Türkoğlu Belediyesi Binicilik ve  Okçuluk Eğitim  Merkezindeki restoranta düzenlenen programda, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.


Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilerek başlayan programda konuşan Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal,” Sizleri bu sene daha fazla gördük.Tabi biz sizleri daha sık gördükçe mutlu oluyoruz. Bu makamlarda hangi kişilerin yüzü suyu hürmetine bulunduğumuzu ne pahasına bulunduğumuzu bizlere hatırlatıyorsunuz. Bu makamları sizlere, sizlerin çocuklarına, eşlerine, babalarına, kardeşlerine borçlu olduğumuzu bizlere sizler hatırlatıyorsunuz.

Sizler olmazsanız, geleceğimizi öğreteceğimiz çocuklarımız da olmaz. Çünkü tarihinin, ülkesinin, hangi badireler atlatarak, hangi savunmalarla cebelleşerek, hangi zincirleri kırarak bugünlere geldiğini bilmeyen bir gençlik teslim alırız.

Ne mutlu bize ki, bizler şerefli  ve namuslu bir toplumun neferleriyiz. Ne mutlu size ki şerefiyle, haysiyetiyle, bu vatan için, bu bayrak için, dini Mübin İslam için çocuklarınız şehit olmuş, şehit olmaya da devam ediyor.

Sadece 15 Temmuz gecesinde değil, ondan önce ve sonrada ve halende memleketimiz için, milletimiz için en iyi bildiğimiz şeyi yapmaya şehit olmaya devam ediyor.

Tabi 15 Temmuz’un çok farklı bir manası var.15 Temmuz kendi ordusunun içerindeki hainler tarafından kendi silahlarıyla, milletin kendi parasıyla, ödediği vergilerle aldıkları, silahların namlularını bu millete çeviren, bu milletin meclisini bombalayan, halkına kurşun sıkan, bomba yağdıran alçak rezil köpekleri hep beraber seyrettik.

Allah hepinizden razı olsun böyle çocuklar yetiştirmişsiniz. Devlet olarak her zaman emrinizdeyiz. Sizleri çok seviyoruz. Hepiniz sağolun, varolun. Allah uzun ömürler versin hepinize.” diyerek konuştu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise;” Çok saygı değer büyüklerim, öncelikli olarak şehitlerimizin yadigârı olan siz şehit ailelerimizin ellerinden öpüyorum. Küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Bu güne kadar üç dönemlik Belediye Başkanlığı süresinde, belki de Belediye Başkanlığında en zorlandığımız, Türkiye’deki terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimizin aileleriyle karşı karşıya gelmek.

Allahü Teâlâ’nın ve peygamberimizin de dediği gibi, benimde dört kızım var. Her şehit ailesi gibi, Allah’ımızın onlara verdiği sabır gibi, bizlerde inşallah bir gün şehit ailesi oluruz. Ne kadar konuşsak, sizlerin sabrını, sizlerin üzüntüsünü bizlerin bilmesi mümkün değil. Ama şunu bilin Değerli Kaymakamımızla, Belediye Başkanı olarak sizlere karşı her konuda emrinizdeyiz.

15 Temmuz hain darbe girişimini yıl dönümü münasebetiyle bütün şehit ailelerimizi burada bir araya getirmek istedik. En azından sizlerle kısa da olsa vakit geçirmek için bizler buradayız. Onun için 15 Temmuz gecesinde şerefli Türk halkının bu darbe girişimine karşı koyduğu cesurca davranış karşılığındaki şehit olan 249 tane kardeşimiz, yüzlerce, binlerce gazimizin yanında kırk yıldan beri, her gün bu darbeyi yaşayan Türkiye Cumhuriyetinin şerefli askerleri, güvenlik güçleri, hiçbir farklı ayrım yapmadan 15 Temmuz’daki şehitler gibi, Güney Doğu’daki terörle mücadeledeki şehitlerimizin de hepsinin başımızın üstünde yeri var.

Ben bu vesile ile sizleri Türkoğlu’nda en güzel şekilde misafir etmek, ağırlamak, gerek evinizde, gerek Türkoğlu mücavir sınırları içerisinde her alanda bir kardeşiniz, bir Belediye Başkanınız olarak, Sayın Kaymakamımla sizlerin yanındayız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol