banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

 SEFER TURAN AFŞİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ…

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sefer Turan ile beraberindeki heyet ile birlikte Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ettiler. Heyete Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri vardı.

Başkan Güven Turan ve beraberindeki heyete sunum yaparak bir yıllık süreçte Afşin’e yapılan ve yapılması gereken projeler hakkında sunum yaptı.

Afşin’in çehresinin değiştiğini ve bir yıllık süreçte Afşin’e yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Turan konuşmalarında şu ifadelere yer verdi;” Belediye başkanımızı kutluyorum. Bir sene içerisinde gerçekten anlamlı çalışmalara imza attılar. Bizlerde memleketimizde bu denli büyük değişimleri gördükçe gerçekten mutlu oluyoruz. Gerek yapılan çalışmalar gerekse yapılması planlanan projeler ile Afşin’de büyük dönüşüm başlamış durumda. Bizlerde Memleketimizin kalkınması, gelişip güzelleşmesi için elimizden gelen destekleri sonuna kadar vereceğiz. Başkanımız ve ekibini canı gönülden kutluyor, çalışmalarında muvaffakiyet diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Güven;” Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sefer Turan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu bizleri ziyaret ederek gerçekten onure etmişlerdir. Kendilerine Afşin’de yapılan yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdik. Onları ağırladık. Bizleri kırmayarak Belediyemizi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sefer Turan ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’na sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu gibi ziyaretler sıklaşarak Afşin ve Ankara arasında büyük bir köprü kurarak Kalkınmasında, büyümesinde önemli katkılar sağlanır” şeklinde konuştu.

Daha sonra makamdan ayrılan ve Fidanlık arazisinde kurulan seralar ile yapımında büyük katkı sağlayan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sefer Turan’ın Rabia Parkında çalışmaları devam eden inşaatı gezdikten sonra Eshab-ı Kehf’e geçerek beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Afşin’den ayrıldılar. 





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol