banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SEDAT PEKER MARAŞ'A GELİYOR
 Geçtiğimiz günlerde merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret ederek Son zamanlarda ülke gündeminde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sedat Peker, 28 Kasım Cuma günü Kahramanmaraş’a geliyor.


Merhum avukat Adil Özdoğan’ın mezarını ziyaret etmek için hukuk danışmanı Turgay Özdoğan, Muhittin Yüzüak ve yakın dostlarıyla Kahramanmaraş’a gelecek olan Sedat Peker, Pazarcık’ta anma merasimine katılacak. 

MHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Salman Özdoğan’ın misafiri olarak Kahramanmaraş’a gelecek olan Sedat Peker, 28 Kasım Cuma günü saat 14:00’da Kahramanmaraş Havalimanında karşılanacak ve havalimanından topluca Pazarcık Asri Mezarlığına hareket edilecek.

Sedat Peker’in Kahramanmaraş’a geleceğini öğrenen sevenlerinin sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile etkinlik oluşturdukları be Peker için karşılama yapacakları öğrenildi. 
Katılımın yüksek olması bekleniyor.

Özel uçakla KAHRAMANMARAŞ'a gelecek olan Sedat Peker geçtiğimiz günlerde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret ettiğinde binlerce hayranlarına seslenerek Bozkurt, Rabia kardeşliği konusuna dikkat çekmiş videosu ise 5 saatte 1 milyon kişi tarafından izlenmişti Sedat Peker ..'' Bozkurt işareti bizim bedenimizdir ama dünya da diğer müslümanları FİLİSTİN deki zulmü temsil eden '' RABİA '' işareti de bizim müslüman kardeşlerimizin parçası olduğu için bizimde parçamız olmuştur '' dedi.

KAHRAMANMARAŞ'taki dostlarıylada bir araya geldikten sonra KAHRAMANMARAŞ hava alanından aynı gün ayrılacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol