Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SEÇİM BİTTİ AMA SAHADAN ÇEKİLMEDİK!”
 Akpınar, 30 Mart mahalli seçimlerinden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi; “Sayın Genel Başkanımızın 12 Nisan da vermiş olduğu Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin startını Dulkadiroğlu ilçemizden verdik. Bu kapsamda Karacasu bölgemizde Karaziyaret ve Kırım mahallelerinde gezdik, Karaziyaret  mahallesi muhtarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Elmalar köyünde program yapıp vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Akabinde Dereköy mahallesi muhtarlık ve ihtiyar heyeti ile partililerimizi ziyaret ettik. Ayrıca şehir merkezinde Duraklı, Sakarya, Aksu, İsmetpaşa mahallerinde muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Yine Türkav, Türkeğitim - Sen ,Kamusen, Ülkü Ocaklarına ziyaretler gerçekleştirdik.
Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak en iyi şekilde hazırlanıp inşallah en iyi sonuçları alacağız” diye konuştu.

 











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol