Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SBARRO RESTORAN’A TEMA GÖNÜLLÜLÜK BELGESİ VERİLDİ
  3 Yönetici ile birlikte 10 çalışanının tamamı gönüllü olan restorana; kurumsal anlamda çevreye duyarlılıklarından, bireysel olarak tüm çalışanların birer çevreci olmalarından ve resmi olarak gönüllü olmak için Kahramanmaraş İl Temsilciliği’ne başvuru yapmalarından dolayı TEMA Genel Merkezi tarafından iş yerine “TEMA İş Yeri Gönüllülük Belgesi”, çalışanlara ise gönüllü kartı verildi.


 “Bu Kurumun Çalışanları 2015 Yılı’nda TEMA Gönüllüsü Olmuştur” yazan belgeyi, TEMA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat SBARRO Restoran’a giderek teslim etti ve Restoran Müdürü Serkan Yaray’la birlikte iş yerinin duvarına astı. Ayrıca, Restoran Müdürü Serkan Yaray, Müdür Yardımcısı Akın Avcı ve Vardiya Müdürü Eda Paktaş’a TEMA İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Kart tarafından TEMA rozetleri takıldı ve çalışanlara gönüllü kartları verildi.

Restoran Müdürü Serkan Yaray burada yaptığı açıklamada; gerek kurumsal anlamda, gerekse bireysel anlamda, iş yerinin ve çalışanlarının çevreye duyarlılık konusunda her zaman oldukça hassas davrandıklarını belirtti. Yaray bu anlamda; oluşan atık yağları asla çevreye bırakmadıklarını, toplayarak Gaziantep’e gönderdiklerini söyledi.

Cumartesi günü gerçekleşen SBARRO Restoran’a “TEMA İş Yeri Gönüllülük Belgesi” verilmesi sırasında, TEMA Kahramanmaraş İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Kart, Cengiz Güdüklü, Ziya Akbolat ve Veli Karalar da hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol