banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SATRANCIN USTALARINA HEDİYE YAĞACAK

 Kahramanmaraş’ta bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek olan Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası, satrancın ustalarını buluşturacak. Turnuva sonunda derece girenler ise Piazza’da hediye yağmuruna tutulacak.

"Beyin sporu" olarak da bilinen satrancın tutkunları, kozlarını 3-4 Şubat tarihlerinde Kahramanmaraş  Piazza AVM ve Üstad Satranç Kulübü’nün işbirliğiyle düzenlenen geleneksel turnuvada paylaşacak.

 

BAŞVURUDA SON GÜN 1 ŞUBAT

Satranç tutkunları, Kahramanmaraş Piazza’da yapılacak turnuva için 1 Şubat günü saat 17.00’ye kadar başvuruda bulunabilecek.  İsviçre sistemi ile 7 tur üzerinden yapılacak karşılaşmalar, tüm kategorilerde 45+30 eklemeli tempoda sürdürülecek.

 

HEYECAN 4 KATEGORİDE

7-8 Yaş (Minikler), 9-10 Yaş (Küçükler), 11-13 Yaş (Yıldızlar) ve 14-18 yaş (Gençler) kategorilerinde düzenlenecek olan turnuvada, her kategoride ilk 3 dereceyi alan sporculara, ayrıca her kategoride ilk üç sırayı alan bayan sporculara kupa ve madalya verilecek.  Kupa ve madalyaların yanı sıra turnuvada dereceye girenler, adeta hediye yağmuruna da tutulacak.

Turnuvada 7-8 Yaş (Minikler) kategorisinde ilk 3’e girecek kız ve erkek yarışmacılara kırtasiye seti hediye edilecek. Diğer yaş gruplarında ise teknoloji devi Vestel’in hediyeleri “ustaları” sevindirecek.  9-10 Yaş (Küçükler), 11-13 Yaş (Yıldızlar) ve 14-18 Yaş (Gençler) kategorilerinin tamamında ilk 2 yarışmacı Vestel tablet, 3. yarışmacılar ise Vestel bluetooth hoparlörün sahibi olacaklar.

 

VİZELİ SPORCULARA AÇIK

Turnuvada,  Türkiye Satranç Federasyonunun Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerli olacak.  Kahramanmaraş’ta heyecan fırtınası estirecek olan turnuvaya, Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip ve lisansı 2015-2016 yılı için vizeli olan, 2009 ve daha önceki yıllarda doğan tüm sporcular katılabilecek.

Turnuva kayıtları için başvurular Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi, 44. Sokak, Gizem Apartmanı’ndaki  Üstad Spor Kulübü’nde, Turnuva Koordinatörü Adem Yüksekoğlu’na bireysel ya da toplu olarak yapılabilecek.

Turnuva koordinatörüne;  [email protected] adresinden ve 0535 227 30 61 numaralı telefondan da ulaşmak mümkün olabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol