banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO’DAN MUHTAR, EMEKLİ VE YAŞLILARA İFTAR

 Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Sani Konukoğlu Vakfı Genel Sekreteri Naci Boran ve diğer yöneticilerle birlikte masaları dolaşarak tüm konuklara hoş geldiniz diyen Abdulkadir Konukoğlu, katılımlarından dolayı teşekkür etti, konuklarından gelen birlikte fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi.

Muhtarları, “SANKO’nun gıda yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında her zaman en önemli yardımcıları” olarak tanımlayan Konukoğlu, kendilerine desteklerini esirgemeyen muhtarlara teşekkür etti.

Yaşlıların sevgi ve saygıya layık insanlar olduğunu ve huzurevinde kalanların her zaman SANKO ailesinin fertleri kabul edildiğini belirten Konukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu yıl iftar yemekleri uygulamamızda bir ilki gerçekleştirdik. Önceki yıllarda SANKO’dan emekli olanlar da burada. Onlara misafirlerimiz demiyorum, SANKO bugünlere onlarla el ele vermemiz sayesinde geldi. Onlar da bizimle birlikte bu yemekte ev sahibi. Şimdi masaları dolaşırken emekli olan ustalarımı, ustabaşılarımı, postabaşlarımı burada görünce hem eski günleri yaşadım, hem de onlarla bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duydum”

SANKO’YU ARKADAŞLARIMIZLA BUGÜNLERE GETİRDİK

Hepsinden helallik istiyorum. Şahsım ve Konukoğlu Ailesi adına hakkımızı helal ediyorum. İş ortamı içerisinde kalp kırmış olabiliriz. Bu durumda olan herkesten özür diliyorum. SANKO’yu o arkadaşlarımızla bugünlere getirdik. Bizden sonraki nesil de yine çalışanlarla beraber SANKO’yu büyüyeceklerdir. SANKO bir işyeri değil, aile ortamıdır. Konukoğlu Ailesi olarak bizler çalışanları öyle görüyoruz. Çalışanların da bizleri öyle gördüğünü görmekten mutlu oluyoruz.”

 

Konukoğlu, Sani Konukoğlu Vakfı’nın sponsorluğunda, AÇEV tarafından açılan okuryazarlık kurslarında ücretsiz olarak görev alan gönüllü öğreticilerin önemli bir görev üstlendiğine vurgu yaptı.

Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de kendilerine her zaman destek olan Konukoğlu ailesi adına Abdulkadir Konukoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol