Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SANKO’DA ANGRY BİRDS HEYACANI
 Kurulacak alanda, Angry Birds deneyimini yaşamak isteyen Sanko Park ziyaretçileri, 2-8 Şubat tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik için Sanko Park AVM’ de buluşuyor.

 

Canlı oyun deneyiminin yanı sıra, Playstation ve iPad'lerle gönüllerince Angry Birds oynayabilecek olan çocuklar, hem unutulmayacak bir Angry Birds deneyimi yaşayacak hem de 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansına sahip olacaklar.

 

SANKO PARK

 

Kent  merkezinde,  127  bin  metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare
kiralanabilir  alana  sahip  olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R,Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.


Aylık ortalama bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e  yakın  doluluk  oranı  ile  hizmet  veren  Sanko  Park, zengin marka
karmasıyla  markalara  ve  kaliteyi  arayan  tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol