Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE “TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ”
 SANKO Üniversitesi’nde bu kapsamda, 10-26 Temmuz 2017  tarihleri arasında  “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenleniyor. Akademik, sosyal ve kültürel başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakan SANKO Üniversitesi bünyesinde kurulan Tanıtım Ofisi’nde sadece öğrencilere değil velilere de doğru tercih ve doğru meslek seçimine yönelik rehberlik hizmeti sunulacak.

 

Tanıtım ofisinin sunduğu hizmetlerden yararlanmak ve SANKO Üniversitesi hakkında bilgi almak isteyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” süresince hizmet verecek Tanıtım Ofisi, üniversite ana binası giriş katında hafta içi 09.00-17.30, hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ise 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

 

SANKO Üniversitesi, üniversite ana binası, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ile Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nden oluşuyor.

 

SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp ve Hemşirelik alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol