Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 23 NİSAN KUTLAMASI
 SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sınav, “geleceğimizin teminatı” olarak tanımladığı öğrencileri konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“Çocuklarımızı ileride ülkemizin her köşesinde başarılı işler yaparken görmek istiyoruz” diyen Prof. Dr. Sınav, şöyle devam etti:

 

“Bunun için de Büyük Önder’imizin yaptığı gibi çocuklarımıza güvenmeli, iyi eğitim almaları için her türlü imkanı kullanmalıyız. Çocukların çocukluklarını yaşayacağı bayramlar olmalı. Ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz” dedi.  

 

Rektörlük koltuğuna oturan İlkay Uzunoğlu, tıp eğitimi almak istediğini ifade ederek, “İnsanlara yardım etmek ve belki de bir gün rektör olarak öğrencilerin yetiştirilmesini sağlamak istiyorum. Bize bu günü bayram olarak armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Uzunoğlu, “Bu koltuğa herkesin oturamayacağını biliyorum. Kısa bir süreliğine de olsa bize koltuğunu emanet eden SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav’ın jestinden çok gurur duydum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından öğrencilerin çiçek takdim ettiği Rektör Prof. Dr. Sınav, öğrencilere hediyeler verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol