banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR VAROLUŞ DESTANIDIR
  

 

Birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen Türk Milleti’nin kazandığı zaferlerin temelinde inanç ve azminin olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Dağlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“Kuruluş Savaşı’nın kazanılmasında büyük önemi olan Çanakkale Zaferi aynı zamanda bir sembol olmuştur. Tarihimizin isimsiz kahramanlarının şehit olduğu bu toprakların her karışı kutsal bir emanettir. Bu kutsal emanettin üzerinde bağımsızlığımızın simgesi olan şanlı bayrağımızın sonsuza dek dalgalanması en büyük arzumuzdur.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çanakkale Geçilmez’ sözüyle tarihin hafızasına kazınan bu başarı, günümüzde tüm dünyanın ne anlama geldiğini manidar bir biçimde öğrendiği bir zafer olmakla kalmayıp, Türk vatanının her karış toprağının düşmanlar tarafından hiçbir şekilde geçilemeyeceğinin ifadesidir.   

Bu vesileyle Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu Cennet vatanı canları pahasına bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol