Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

-SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KÜLTÜR TURU

Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen gezide SANKO Üniversitesi öğrenci, akademik ve idari kadrosuna, Gaziantep’in tarihi, zengin kültürel mirası hakkında bilgi verildi.

Gezi kapsamında Bayazhan Kent Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Şehitler Anıtı, Bey Mahallesi, Atatürk Anı Müzesi, Ali İhsan Göğüş Müzesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi ile Dülük baba Kaya Mezarları ziyaret edildi.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

Sani Konukoğlu Vakfı tarafından kurulan ve 2015-2016 akademik döneminde ikinci eğitim yılına giren SANKO Üniversitesi, Üniversite Ana Binası, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ve sosyal tesislerden oluşuyor.

 

Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik,  Beslenme ve Diyetetik bölümlerinde eğitim veriliyor) bulunan SANKO Üniversitesi, sağlık bilimleri alanında eğitim veren tematik bir üniversitedir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol