banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO SANAT GALERİSİ’NDE FAS ESİNTİLERİ
 “Fotoğraf benim için aşktır” diyen sanatçının 35 fotoğrafının yer aldığı sergisi, sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.

Fotoğraflarında, sanatın biçim içerik ve estetik değerlerinden yararlandığını belirten Ömer Doğan, “Ancak, fotografın bir sanat dalı değil, belge olduğunu düşünüyorum” diyerek, fotoğrafa farklı bir yorum getiriyor.

Fas’ın güzel bir ülke olduğunu ve Türkiye ile benzer birçok ortak noktası bulunduğunu kaydeden Doğan, bu ülkedeki izlenimlerini birbirinden anlamlı fotoğraflarla Gaziantepli sanatseverlere aktarmaktan  büyük mutluluk duyduğuna vurgu yaptı.

SANATÇI

Gaziantep 1964 doğumlu olan Ömer Doğan, Gaziantep Lisesi’nde seçmeli ders olarak fotoğrafçılık eğitimi aldı.

2000 yılından bu yana profesyonel fotoğrafçılık yapan ve Kültür Üniversitesi Sinema İşliği’nde yönetmen dersi alan Doğan, 4 adet kısa film çekti ve kısa film senaryoları yazıyor.  

Strata Davranış Bilimleri Bireysel Gelişim Eğitimi ve Marmara Üniversitesi’nde Zaman Yönetimi Üzerine Fikir Üretimleri dersi alan Doğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve DPT’nin desteği ile gerçekleştirilen Türkiye-Suriye İşbirliği Projesi’nde fotoğrafçı olarak çalıştı.

THY Skylife, Onurair magazin dergilerine destinasyon projeleri hazırlayan Doğan, AB ülkelerinde yayınlanan haftalık gazete ve dergilere belgesel fotograf çekiyor.

Reklam - Tanıtım filmleri de çeken ve BOFSAD üyesi olan Doğan’ın sergisi, Sanko Sanat Galerisi’nde 13 Şubat’a kadar hergün saat 10.00-22.00 arasında gezilebilecek. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol