banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 SANKO PARK’TAN ANNE VE BABALARA VOLVO V40 HEDİYE

Gaziantep’in ilkleri yaşatan alışveriş merkezi Sanko Park, hız kesmeden kampanyalarına devam ediyor. BMW 5.20 talihlisi henüz belli olmuşken, Sanko Park ziyaretçilerine iki adet VOLVO V40 D2 Powershift kazanma şansı veriyor.

Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu, 50 TL tutarında alışveriş yapanların katılabileceği kampanyanın 22 Şubat 2015 tarihinde başlayacağını ve iki bölüm halinde devam edeceğini söyledi.

Kırmızı Volvo V40’ın çekileceği kampanyanın ilk bölümünün Anneler Günü olan 10 Mayıs 2015 tarihinde biteceğini belirten Büyükaksu, “Siyah Volvo V40’ın verileceği kampanya ise Babalar Günü olan 21 Haziran’da sona erecek” dedi.

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” Sanko Park, modadan teknolojiye, lezzetten eğlenceye binlerce seçenek ve ekonomik fiyatlarla ziyaretçilerini ağırlıyor. Güvenli ve huzurlu alışverişin adresi olan Sanko Park, yaptığı kampanya ve  etkinliklerle şehirde  sektör  liderliğini korurken tek kapalı buz pisti alanına sahip olmasıyla çocukların ve gençlerin vazgeçilmez eğlence adresi olmaya devam ediyor.

SANKO PARK
Sanko Park Alışveriş Merkezi, Kent  merkezinde,  127  bin  metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir  alana  sahip  olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R,Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e  yakın  doluluk  oranı  ile  hizmet  veren  Sanko  Park, zengin marka karmasıyla   ve  kaliteyi  arayan  tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol