Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK’TA SAKLAMBAÇ OYNAMAYA VAR MISINIZ?

 Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büy ükaksu, bugün ve yarın 8-12 yaş grubundaki tüm çocukları, 150 TL değerindeki okul gereçleriyle dolu çantaların şanslı sahibi olmaya çağırdı. 


“Sanko Park olarak ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Okul çağındaki çocukların eğlenerek kazanmalarını sağlayacağız” diyen Büyükaksu, şöyle devam etti; 

“Zemin katta gizlenen içi okul malzemesi ile dolu çantaları bulan çocuklar, 150 TL değerindeki çantayı almaya hak kazanacaklar. Ayrıca Sanko Park eğiteme destek olmak için yarışmaya katılan her çocuğumuza Türk Edebiyatı’ndan seçme hikaye kitapları armağan edecek.” 

SANKO PARK 


Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park' ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, MudoBeymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, MigrosİpekyolDeFactoMangoKotonflo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor. 

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol