Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK’I ZİYARET ET BMW 5.20İ SAHİBİ OL
 “Gaziantep’in alış veriş merkezi” Sanko Park’taki mağazalardan 29 Kasım 2014 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında bir defada 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanların katıldığı BMW 5.20i otomobil çekilişi, bugün  (1 Şubat 2015, Pazar) gerçekleştirildi.

 

Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, Milli Piyango İdaresi temsilcisi ve Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişe sunulan 234 bin 597 kupon arasından 147091 nolu bilet sahibi A. Kadir Acembaba’nın BMW 5.20i’nin sahibi olduğunu, çekiliş sonrasında telefonla ulaşılamayan talihlinin, çekiliş kuponuna göre Kilis’te ikamet ettiğini söyledi.

 

Büyükaksu, çekilişte ayrıca Sevim Tezduru, Arif Kömürcü, Hüseyin Terlemez, Kifayet Kayhan ve Vedat Tan’ın IPhone 6, İslim Pınar İzol, M.Tolga Çalıkoğlu, F. Servet Kuday, Yusuf İlhan ve M. Yaman Kılınç’ın ise I Pad Mini kazandığını kaydetti.

 

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir  alana  sahip  olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network, Kahve Dünyası, Bimex Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.


Aylık ortalama bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e  yakın  doluluk  oranı  ile  hizmet  veren  Sanko  Park, zengin marka karmasıyla  markalara  ve  kaliteyi  arayan  tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol