Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO İFTAR YEMEĞİ

 Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve çalışanlar katıldı.

 

Masaları dolaşarak konuklarına hoşgeldiniz diyen ve Ramazanlarını kutlayan Abdulkadir Konukoğlu, çalışanlarla iftar yemeği uygulamasının 1904 yılından bu yana SANKO ve Konukoğlu Ailesinin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

 

SANKO’nun en alt kademedeki çalışanı dahil bir aile olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, “Paylaşmak mutluluktur anlayışı ile düzenlediğimiz yemeğimize, eş ve çocuklarınızla katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmaların ardından kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışanlara, kristal içerisine fotoğrafları işlenerek hazırlanan plaket ve altın armağan edildi. Yapılan çekilişle şanslı 5 çalışan yarım, 5 çalışan tam altın kazandı.

Anahtar Kelimeler:
SANKO İFTAR YEMEĞİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol