banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİNE DEVAM
 Gaziantep Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukloğlu, Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Sani Konukoğlu  ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu, masaları dolaşarak, yemeğe aileleri ile katılan çalışanlarına hoş geldiniz dileklerini ilettiler.

 

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlara oyuncak dağıtan Abdulkadir Konukoğlu, mübarek Ramazan ayında, büyük bir aile oldukları çalışanları ve aileleriyle geleneksel iftar yemeklerinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

 

‘’Paylaşmak mutluluktur’’ anlayışı ile iftar yemeklerini bir asırdır gerçekleştirdiklerini,  çocuklarının da bu uygulamayı sürdüreceğini vurgulayan Konukoğlu, çalışanlarının Ramazan ayını kutladı, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diledi.

 

Yemeğe katılanların müzik eşliğinde eğlenmesi sonrasında, çekilişle katılımcılara 5 yarım, 5 tam altın armağan edildi. Sanko’da 10, 15, 20, 25  ve 30 yıldan beri çalışan personele, içerisine fotoğrafları işlenmiş kristal teşekkür plaketi verildi.

 

Sanko iftar yemekleri, Ramazan ayı boyunca Sanko’nun yatırımlarının bulunduğu tüm illerde, Holding yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek.  

 

Yemeğe, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukloğlu’nun eşi Ülgen Konukoğlu, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Sanko Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi İhsan Akyol, Sani Konukoğlu Vakfı Genel Sekreteri Naci Boran, Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa ve TEKSİF Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol