banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO ADIYAMAN’DA İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ
 Sanko Holding’in Adıyaman’da kurulu tekstil ve çimento fabrikalarında çalışanları, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’nun ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve kamu kurumları yöneticileri katıldı.

 

İftar yemeğinin ardından konuşan Adil Sani Konukoğlu, Gazze’de yaşanan insanlık dramına bir an önce son verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Şu ana kadar yaşanan gelişmelerin, Gazze’de çocuklar dahil herkesin can güvenliğinin tehdit altında olduğunu açıkça ortaya koyduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Acımız büyük, üzüntülüyüz. Bu saldırgan tutumun bir an önce sona erdirilmesi ve Filistinlilere yaşam hakkı tanınması gerekir” diye konuştu.

 

Komşu ülkeler Irak ve Suriye’nin yanı sıra, Filistin’de yaşanan olayların Türkiye’nin her zamankinden daha dikkatli olmasını gerektirdiğini kaydeden Konukoğlu, “Birlik ve beraberliğimizi korumak için daha çok çaba göstermeliyiz, kucaklaşmalıyız, kaynaşmalıyız” çağrısında bulundu.

 

Milli Yas ilan edilmesi nedeniyle eğlence bölümü iptal edilen program kapsamında, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, Sanko’da 10, 15, 20, 25 ve 30 yıldan beri çalışanlara içerisine üç boyutlu fotoğrafları işlenmiş kristal plaket takdim ettiler.

 

Bu arada, Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Kutlu ve diğer konuklar tarafından yapılan çekilişle, şanslı 5 çalışana yarım, 5 çalışana da tam altın armağan edildi.  


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol