Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANKİ İKİZLER VE KARDEŞ GİBİLER!
 Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi’yi görenler, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ile kardeş zannediyor.

Birbirlerine çok benzeyen, aralarında sadece bir yaş fark bulunan Davutoğlu ve Tanrıverdi, bu resmi Edirne’deki toplantı sonrası çektirdiler.

Cemal Tanrıverdi, “Çok yerde beni sayın Başbakanımıza benzetiyorlar. Ben de bundan onur duyuyorum. Özellikle Maraş dışında beni sayın Davutoğlu’nun kardeşi, ruh ikizi zannediyorlar, bu de beni onurlandırmaya yetiyor. Yeni Türkiye’nin Başbakanı sayın Davutoğlu’na benzetilmek, herkese nasip olmaz” ifadesini kullandı. Dostları da, “Birbirlerine hem fikren,  hem riziken,  hem de ruhen o kadar çok benziyorlar ki. İki mükemmel insan. Aralarındaki en büyük benzerlik; dürüstlük ve çalışkanlık” demekten kendilerini alamıyorlar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol