banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

“ŞAMPİYONLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ DÜZENLİ ÇALIŞMA”
 Final Dershanesi öğrencilerinden il birincisi olan Ayşe Büşre Atıcı, Nevruz Kurtar, Beyza Seda Poyraz, Enes Bekereci, Serkan Suyabak, Buse Tıraş, Ömer Oğuzhan Başpınar ,” Başarımızı düzenli çalışmaya borçluyuz ,” diyerek öğretmenlerine ailelerine dershane yöneticilerine teşekkür ettiler.

Öğrencilerle Gazetecileri bir araya getiren Final Dershanesi  Müdürü İbrahim Gülsu, 6 puan türünde, ilk onda 25 öğrencilerin yer aldığını belirtirken, şampiyon öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür ettiler.

AYŞE BÜŞRA ATICI

Ayşe Büşra Atıcı; Rabai Arıkan İlköğretim Okulundan mezun olduktan sonra, Ali Kenger Lisesine geçtim, bu yıl mezun olacağım. YGS-1’de 490 puan alarak ilk birincisi olma başarısı gösterdim. Bu başarımda katkısı olan tüm öğretmenlerime ve özellikle Final Dershanesine teşekkür ediyorum.  LYS için hedefim İstanbul’da Tıp okumak istiyorum dersem, zannederim anlaşılmış olur…

Soru; Sınavlara nasıl hazırlandın?

Ayşe Büşra Atıcı; Yüzüncü yıl İlköğretim Okulunda eğitime başladım, birçok öğretmen değiştirdim. Ancak Mustafa Caner öğretmenimi unutamıyorum.  5. Sınıftan itibaren yukarda ifade ettiğim gibi Rabia Arıkan İlköğretim Okuluna geçtim, genelde her zaman başarılı bir öğrenci olduğumu söylerlerdi. Sonra bu süreç devam etti. Tabi zaman zaman kırılmalarda yaşamadım değil. Ama sürekli çalışmanın bir sonucu olarak bu başarıyı yakaladığımı söyleyebilirim.


Soru. Başarıda ailenin katkısı nedir?

Ayşe Büşra Atıcı; Şüphesiz, başarıda en büyük pay insanın kendi azmidir diyebilirim. Aile ise iyi bir destekleyicidir. Benim ailem, başarıma katkı sağlamak adına ellerinden geleni yaptılar. Ama her zaman bana güvendiler. Bende onların güvenini boşa çıkartmadım. Aslında onları üzecek bir davranış içinde olmadım, diyebilirim.

NEVRUZ KUTAR

Kısaca kendini tanıtır mısın? Necip Fazıl İlköğretim Okulu öğrencisiyim, sonra Beyza Kolejine geçip, orta okulu okudum, Lisede ise Süleyman Demirel Fen Lisesinde öğrenciyim.  YGS-2 ‘DE 489 puan alarak Türkiye 125. Si ve ilk 3. Oldum.  Üç dalda da il birincisiyim…

Soru; Sizce başarının bir formülü var mı? Bence başarının formülü çok çalışmak değil, düzenli çalışmaktır diyebilirim. Başarıda birinci etken, kendi içimde duyduğum öz güven diyebilirim. Sonra aile ve okul-dershane katkısı unutulmamalı.

Bu başarıda tabiî ki babamı ve annemim katkıları özellikle söylemek gerekiyor. Halen öğrencisi olduğum Fen Lisesi ve Final Dershanesi ise başarımı taçlandırdı.


Hedefin nedir?

Tıp Fakültesi hedefim, sebep ise çevre ve mahalle baskısı… Burada başarımla ilgili bir konuyu daha söylemek isterim.

Arkadaşlarımızla yarışma ortamında çalıştık, bu durumda motivasyonumuzu artırdı, sınava hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz bu nedenle iyi arkadaş seçmek durumundalar.

Ben son olarak bütün öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bunun yanında emeği çok olan Mustafa Günal, Kimya Öğretmenim Hasan Onuş ve Fizik Öğretmenim Aydın Onuş ve diğer öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum.

BEYZA SEDA POYRAZ

Kısaca kendini tanıtır mısın;

BEYZA SEDA POYRAZ Ben iki yaşında Kahramanmaraş Anaokulunda okula başladım. Çünkü annem ve babam çalışıyorlardı. İlkokul Kahramanmaraş İlköğretim, sonra Necip Fazıl, ardından Kipaş Ortaokulunda, son olarak liseyi Süleyman Demirel Fen Lisesinde tamamladım.

Soru: Sizce başarının formülü var mı?

BEYZA SEDA POYRAZ ; Kendim, 7. sınıftan beri Final Dershanesi öğrencisiyim, artık buranın gediklisi oldum, bu süreklilik benim başarımda etkili oldu. YGS’de ilk 4. Sü ve 5. Si oldum. Şimdi hedefim, LYS’de il ve Türkiye dereceleri elde etmek.

Bu başarımda katkısı olan dershane ve okul öğretmenlerim ile aileme özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yani final dershanesinin bir sözü var, hiçbir başarı tesadüf değil diye, bende buna inanıyorum.


SERKAN SUYABAK

    Düzenli ders çalışarak, okul daki öğretmenlerinin iyi dinleyerek başarıyı yakaladığını söyleyen Serkan Suyabak: “ Final Dershanesindeki ve okulumdaki hocalarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

ENES BEKERECİ

Okuyan, düzenli çalışan, öğretmenlerine kulak veren , dersi seven kazanıyor, diyen Enes Bekereci, “ Çok çalıştık, düzenli çalıştık , bilinçli çalıştık, bu sınav bitti bundan sonra yerleştirme bizim için önemli,” dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol