Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ŞAİRİN SOSYAL GÜVENCESİ YOK!
 Yeşilyöre beldesinden Ali Keskin de bunlardan biri. O gün, haber için makamına girdiğimizde, Türkoğlu Belediye Başkanı Av.Mustafa Taşhan ile sohbet ediyordu, belli ki bir işi vardı ve başkan Taşhan da meseleyi çözüme kavuşturunca, bin-bir dualar etmişti.

İsmi olsa da, yazdığı şiirleri kitaplaştıramayan, ancak bugüne kadar Ali Keskin (60) şiirlerinin sayısını bilmiyor. Bir sponsor bulup, ya da belli bir miktar ile bunları kitaplaştırmayı düşündüyse de, ihmal mi desek, maddi imkansızlık mıdır bilinmez, fırsatı olmamış.

Sohbet edildiğinde, yerenin sorunlarına hayali duyarlı biri olduğu belli olurken, Taşhan’a övgüler yağdırmaktan yorulmadı. Yanında olduğunu söyledi sürekli.

4 erkek, 1 kız evlat sahibi Keskin’in iki oğlu sinir hastası.

HİÇ SOSYAL GÜVENCEM OLMADI

Keskin, Kahramanmaraşlı ozanların hepsini tanıdığını söylüyor, en çok da Abdulvahap Kocaman’a, Gül Ahmet’e, Mehmet Taşkaya’ya toz kondurmazken, yaşamından da kesitler aktarıyor, “Bu yaşıma geldim, çok şiir yazdım, kimse elimden tutmadı. Benim imkanlarım sınırlı, kıt. Çobanlık yaptım beldemde. Ama çobanlık bana göre değildi,  fakat mecburdum. Bugüne kadar da bir sosyal güvenceden yoksun yaşadım” diyen Keskin’e başarılar dilemekten başka bir şey gelmedi elimizden.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol