Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

 SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMASI

“Kahramanmaraş İlimizde faaliyet göstermekte olan Özel Hastaneler, Bakanlığımızca yayımlanarak yürürlüğe giren Özel Hastaneler Yönetmeliğine istinaden Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşlarının İl Sağlık Müdürlüklerince Denetimine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönergeye göre denetlenir. Ayrıca rutin dışı denetimlerde yapılmaktadır.

Bu kapsamda İlimizde faaliyet gösteren özel hastanelerin rutin denetimleri Müdürlüğümüzce tamamlanmıştır. Eksiklikleri tespit edilen hastanelere cezai müeyyideler uygulanmıştır.

Özel Hastanelerin Yoğun Bakım Üniteleri Yataklı Sağlık Tesislerinde Yoğun Bakım Hizmetlerinin Uygulama Usul ve Esasları Hakkındaki Tebliğ hükümlerince, Özel Hastanelerin bünyesinde bulunan Tıbbi Laboratuvarların denetimleri ise Bakanlığımızca yayımlanarak yürürlüğe giren Tıbbi Laboratuvar Yönetmeliği hükümlerince denetim birimi ve ayrıca kurulan komisyon tarafından tamamlanmıştır.

Özel Hastanelerde yapılan tedavilere ilişkin ücretlendirme ile ilgili denetim ve takip işlemleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılmaktadır.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol