banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SAĞ OLASIN KUYBU BAŞKANIM!

 Daha önce de haberimize yansıdığı şekliyle, kentin muhtelif yerlerine konuşlandırılan, daha önce var olup, ilkelliği nedeniyle büyükşehir Belediyesi tarafından modernleştirilen taksi durakları, durak sakinlerince büyük beğeni topladı.

Daha sağlıklı, daha çağdaş ve yaşanabilir bir çalışma ortamına kavuştuklarını söyleyen Bankalar Taksi Durağı sakinlerinden Haydar Yeşil, durağın yapımından sonra kulübede eksikliği hissedilen televizyon için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’ya teşekkür etti.

Durak başkanı Haydar Yeşil, kulübeye alınan televizyon için; “Tabi biz ilk teşekkürü büyükşehir belediyesine yapmıştık. İçinde oturacak banklar, sürekli akan çeşme olunca, büyük bir ihtiyacın  giderildiğini söylemiştik. Televizyonumuz yoktu, Ahmet Kuybu Başkan’a rica ettik. Ricamızı kırmadı, kulübemize televizyon gönderdi. Esnafın babası başkanımıza minnettarız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol