Öne Çıkanlar SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SABANCI’NIN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMASI
 İdrak ettiğimiz ve geride bıraktığımız Ramazan Bayramının ikinci günü, Tavşantepe İtfaiyesi karşısındaki kendi bürosundaki bayramlaşma merasimi çok sayıda gönül dostlarım dediği arkadaşları katıldı.

Bayramlaşmadan önce okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından bir konuşma yapan, siyasetin ve iş dünyasının önemli ismi Mehmet Sabancı, hatırlanacağı üzere 30 Mart Mahalli Seçimlerinde Onikişubat belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmıştı.

Her yıl geleneksel hale getirdiği bayramlaşma merasimi için konuşan Mehmet Sabancı, tüm katılımcılara teşekkür etti, onlara şeker ve kolonya ikramı ile gönülleri bir kere daha fethetmeyi başardı.

SABANCI NEZAKETİ…

Misafirlerle tek tek bayramlaşan, onların hal ve hatırlarını soran Sabancı, Türkiye’nin zor bir süreç yanında, Cumhurbaşkanlığı seçimine odaklandığını ifade ederek, Allah’ın izni ile Başbakan R.Tayyip  Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğini ileri sürdü.


Sabancı, herkesin bayramını kutlayarak, nice uzun seneler ve bayramlaşma dileğini yineledi. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol