Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

SABANCI TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
 Sabancı Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesine yaptığı ziyarette, dernek başkanı Mehmet Nalbantbaşı ile sohbet etti. Sohbette aday adaylığına ilişkin bilgiler vererek kendisine destek vermelerini isteyen Sabancı Allah nasip eder emanet bize verilirse şehrimizin İşçisinden memuruna, gencinden ihtiyarına, çalışanından emeklisine herkesi kucaklayıp birlikte büyüyeceklerini söyledi.

Sabancı basına yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi: “Rabbim nasip etti bugünde emekliler derneğini ziyaret ediyorum. Bu görev bize nasip olursa şehrimizi ilmik ilmik dokuyarak hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah.

Sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğunu daha öncede söylemiştim. Geçmişte yapılan sosyal güvenlik hatalarından dolayı emekli olan vatandaşlarımızdan yeterince faydalanamadık. Bu insanların bilgi birikiminden faydalanacağım, emeklilerin tecrübelerinden istifade edeceğim. Gencinden yaşlısına herkesin bilgisine başvuracağım ve istifade etmeye devam edeceğim. Hafta sonlarını bizlere ayıran dernek üyelerimiz ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum inşallah aday adaylığı sürecinde ve devamında yanında olacağız. Allah Muvaffak etsin ve inşallah her şey istediği gibi olur” dedi .

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol