Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SAADET’E GELECEKSİNİZ!
Seçim bürosunda, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci'ye açıklamalarda bulunan ve önümüzdeki hafta salı günü şehrimize gelecek ve vatandaşlara seslenecek olan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak ile ilgili bilgiler de veren Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Tüten, 1 Kasım seçimlerinde bu iktidardan kurtulacağını belirterek, "Her nesnenin, her siyasi partinin kaderinde vardır, yükselirsin, günü geldiğinde inersin. Seni iktidara getiren halk, günü geldiğinde tepetaklak ettiklerinde de sandığa ve vatandaşın sağduyusuna inanacaksın" diye konuştu, iktidarın insanları kutuplaştırdığını, böldüğünü, bunun ise tehlike arz ettiğini ifade etti.


YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLE, SAADETİ DUYACAKSIN!

SP Milletvekili Adayı Mustafa Tüten, önümüzdeki hafta salı günü (27 Ekim) şehrimize gelecek olan Genel Başkanları Prof.Dr.Mustafa Kamalak'ın Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, saat 19.00'da vatandaşa hitap edeceğini, onlarla gönül köprüsü kuracağını belirterek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; "Herkes yüreğinin sesini dinleyecek ve saadeti duyacak. Bütün vatandaşlarımı bu slogan altında oy kullanmaya ve partimize oy vermeye davet ediyorum!" diyerek sözlerine nokta koydu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol