Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SAADET, KAHRAMANMARAŞ MİTİNG TARİHİ BELLİ OLDU!..
 MİTİNG, 27 MART PERŞEMBE MÜFTÜLÜK MEYDANI’NDA SAAT:15’TE!..

Saadet Partisi K.Maraş İl Başkanlığı’nın düzenlediği mitinge Kahramanmaraşlı Saadet Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın şeref konuğu olarak katılacağını belirten İl Başkanı Mustafa Tüten:”Saygıdeğer basın mensupları ve siz değerli hemşerilerim! Sizleri saygıyla, sevgiyle, selamlıyorum. Takdir edersiniz ki bir seçim arefesindeyiz. Dileriz ki, bu seçim milletimiz için, şehrimiz için hayırlara vesile olur. Biz deriz ki, partiler insanımız için hizmette yarışmalıdır.  İnsanımızı hayra, hakk’a, güzele, doğru olana sevk etmeli. Ancak, aylardan beri süregelen kavga, insanımızı perişan etmekle kalmayıp ümitsizliğe boğdu. Hem muhalefet, hem iktidar insanımıza güven vermiyor. Bilakis, cemaatin iktidarla kavgası endişe vericidir. Biz Milli Görüş olarak herkese sesleniyoruz:”Bu ülkenin ezeli ve ebedi düşmanlarının oyunlarına gelmeyelim. Bir Irak, bir Suriye bizim için ibret olmalı. Son sözüm şudur ki: Milli Görüş olarak diyoruz ki, ümitsiz olmayın, 11 ayda denk bütçe yapan işçi, memurunun, çiftçisinin cebini dolduran havuz sistemi kuran kadro, sizden onay istiyor. Bu sese kulak verin ve gücüne güç katın.” dedi.

Saadet Partisi K.Maraş İl Başkanı Tüten sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bütün halkımız, 27 Mart Perşembe Saat:15’te Müftülük Meydanı’ndaki “Saadet” mitingine gelerek, kavga eden İktidar ve Muhalefete çağrıda bulunmalarını, olumsuz tutumlarından vazgeçmesi hususunda uyarmaya, insanımızın hizmetinde yarışmaya davet ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol