banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 ROMANYA’LI ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET

Gemciler Kültür Dayanışma Derneği’nin düzenlediği öğrenci değişim projesi kapsamında Kahramanmaraş’a gelen altı kişilik Romanyalı öğrenci grubu, dernek yetkilileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Gemciler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı M. Fatih Başkan’ın da bulunduğu ziyarette, Romanya’lı misafirler itfaiye binası gezdirildi, konferans salonunda sunum yapıldı. İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder’i makamında ziyaret eden grup, Türkiye’den on iki öğrenci ile beraber ‘’Hayatta Kal ve Hayat Kurtar’’ projesini gerçekleştirmek için Türkiye’ye geldiklerini belirttiler.  Bu proje ile hedeflerinin; Deprem bilincini geliştirme. Acil kurtarma ile ilgili farkındalık oluşturma, Depremin bir gerçek olduğu ve bu gerçekle yaşamanın gerektirdiği hayatta kalma yollarının öğretilmesine katkı sağlamak olduğunu belirten misafirler, bu hususlarda itfaiyenin her türlü desteği verecek olmasından memnuniyetlerini dile getirdiler.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yaklaşık 2 saat kalan misafirler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol