banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 REKTÖRÜ DEVECİ’DEN BAŞKAN GÜVEN’E ZİYARET…

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ile Prof. Dr. Fatih Kıllı ve Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci; “Belediye Başkanımız göreve geldiğimiz ilk günlerde bizlere ziyaretlerde bulundular. Bizleri mutlu ettiler.  Bizlerde Afşin’imize gelerek hem Başkanımızı ziyaret edip, hem de okulumuzu yakından görelim dedik. İnşallah memleketimiz için bu ziyaretlerimiz hayırlara vesile olur. Bizleri de makamında ağırlayan Belediye Başbakanımız Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür ziyaretlerimizi sıklaştırarak hem birbirimizle koordineli hem de sorunlarımızı hep birlikte daha kolay çözme çabası gayreti içersin de olup Afşin’imizin, Memleketimizin kalkınmasında, Öğrencilerimizin refahında önemli etkinliklerimiz olması gayretleri içerisinde oluruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Güven, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hatıra fotoğrafları çekildikten sonra makamdan ayrıldılar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol