banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

REKTÖR KARAASLAN’DAN İDARİ PERSONEL VE AİLELERİNE İFTAR
 Avşar yerleşkesi içerisinde ki merkez kafeteryadaki üç yemek salonunda birden verilen ve yaklaşık sekiz yüz kişinin katıldığı iftara Rektör Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, eşi Şükran Karaaslan Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İsmail Bakan, Prof.Dr. Ahmet Tutuş, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Mehmet Tan, Genel Sekreter Rüştü Ertuğrul, Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan,  Daire Başkanları ile idari personel ve aileleri katıldı.

Birbirinden güzel sanat müziği ve ilahilerin canlı müzik eşliğinde seslendirildiği iftar programında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan hep birlikte olmaktan dolayı duyduğu menmuniyeti dile getirerek: “ Geçtiğimiz yıl birincisini,  bu yıl ikincisi yaptığımız ve inşallah geleneksel hale getireceğimiz iftar programımıza geldiğiniz ve burada bizimle beraber olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının milletimizin birliğine, dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını temenni ediyor, Bizlerİ Ramazan ayına ulaştıran ve Ramazan sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşamamıza vesile olan Rabbime şükrediyorum. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Çorba, fıstıklı pilav, et kavurma, cacık, dondurma, kadayıf ve çeşitli içeceklerden oluşan mönü ile üç salanda birden verilen iftar yemeğinin ardından keyifli sohbetlerin yapıldığı program gece geç saatlere kadar devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol