banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

REKTÖR KARAASLAN’A KAHRAMANMARAŞLI REKTÖRDEN ZİYARET

 Misafirini Rektörlük girişinde karşılayan Rektör Karaaslan ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getirerek ‘Hoş geldiniz’ dedi. Kendiside Kahramanmaraşlı ve Kahramanmaraş kamuoyunun yakında tanıdığı Ak Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç ile geçtiğimiz yerel seçimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Celalettin Güvenç’in kardeşi olan Prof.Dr. İsmail Güvenç ziyaret sırasında yaptığı kısa açıklamada bu ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek: “Ben aynı zamanda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Öğretim Üyesiyim, buraya her gelişimizde eğer Sayın Rektör hocamın da vakti var ise bir araya gelir ve fikir alışverişinde bulunuruz. Bugünde yine Kahramanmaraş’a geldim ve sağ olsunlar hocamla bir araya geldik, hal hatır sorup yine fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

Ziyareti sebebi ile 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Güvenç’e teşekkür eden KSÜ Rektörü Karaaslan ise: “ Sağ olsun bizler her ne kadar çok fazla Kilis’e gidemesek bile,  Sayın Hocamın da Kahramanmaraşlı olması hasebi ile ne zaman Kahramanmaraş’a ayağı düşse bizleri ziyarete gelir,  fikir alışverişinde bulunuruz. Bugünde bizleri ziyarete geldi ve ziyadesi ile memnun etti, kendisine bu nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Misafiri ile bir süre görüşen Rektör Karaaslan çıkışta misafirini rektörlük çıkışına kadar uğurlayarak yolcu etti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol