Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

REKTÖR KARAASLAN TÜRKOCAĞI ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ.
 Kahramanmaraş Türkocağı Şube Başkanı Dr. Abdullah Tekinşen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Rektör Karaaslan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından geçtiğimiz 2013 yılı içerisinde yapılan Türkiye Liseler arası ‘Sütçü İmam’ temalı resim yarışmasında birinci gelen resmin tablosunu hediye etti. Kahramanmaraş Türocağı Şubesinin güzel işlere imza attığını, bir çok önemli simayı konuk ederek halkı bilinçlendirdiklerini ve kendilerinin de bunu sosyal medyadan takip ettiklerini dile getiren Rektör Karaslan Sivil Toplum Kuruluşu olarak Kahramanmaraş’a yaptıkları katkılandan dolayı Türkocağı Şube Yönetimine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Türkocağı Şube Başkanı Dr. Abdullah Tekinşen ise tablonun çok değerli bir hediye olduğunu söyleyerek; “Evet Sivil Toplum Kuruluşu olarak elimizden geldiğince tarihi konular hakkında üyelerimizi ve halkı bilinçlendirmek için çabalıyoruz. Bu çabalarımız esnasında bazı zamanlar Üniversitemizin Akademisyenlerinden de faydalanıyoruz, sağ olsunlar ne zaman ihtiyaç duysak Üniversitemiz hep yanımızda ben de Sayın Rektörümün şahsında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin tüm personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol