banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

REKTÖR DEVECİ, TRT ÇUKUROVA RADYOSUNDA ‘KAPAKLARINIZ UMUDA DÖNÜŞSÜN PROJESİ’Nİ TANITTI
 

Yaklaşık olarak bir ay önce başlatılan mavi kapak toplama kampanyasında önemli bir katılım oranına ulaştıklarını belirten Rektör Deveci, toplanan kapaklarla alınan tekerlekli sandalyelerin önümüzdeki hafta içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi. Kampanyada belirli bir süre sınırının olmadığını da sözlerine ekleyen Rektör Deveci, “Kapaklarınız Umuda Dönüşsün Projemiz, süreli bir proje değil. Hayat devam ettikçe bu kampanyamızda devam edecek.” diye konuştu.

Projeyle birlikte hem çevre duyarlılığı hem de dezavantajlı vatandaşlarımıza destek noktasında toplumsal bir bilinç oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Deveci, “Projeyle önemli bir çevre sorununa da destek oluyoruz. Plastik ambalajları yeniden kullanıma kazandırarak ekonomiye de katkı sağlıyoruz.” dedi.

KSÜ’nün yaklaşık 40 bin öğrencisi ve personeliyle birlikte kampanyaya destek verdiğini hatırlatan Rektör Deveci, “Daha önce yürüttüğümüz atık pil toplama kampanyasıyla Türkiye çapında üniversiteler arasında beşinci olmuştuk. Bu kampanyamızla da önemli rakamlara ulaşarak diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmayı umut ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Öğrenci ve personelin önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Kapaklarınız Umuda Dönüşsün Projesi’ne destek sunmak, faydalı olmaktan son derece memnun olduğunu aktaran Rektör Deveci, kampanyaya destek veren KSÜ ailesine ve TRT Çukurova Radyosu’na kampanyanın duyurulmasına verdiği destek için teşekkürlerini sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol