Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

REKTÖR DEVECİ RAMAZANOĞLU’NU MAKAMINDA AĞIRLADI
 Karşılıklı iyi niyet dileklerinin dile getirildiği ziyarette Üniversite ile ilgili bilgiler alan Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, KSÜ’nün bilimsel ve akademik projelerde yükselen bir ivme yakaladığını belirterek bu çalışmaların, Kahramanmaraş’ın geleceğine ışık tutan önemli adımlar olduğunu kaydetti. Rektör Deveci’ye yeni görevinde başarılar dileyen Ramazanoğlu, yeni dönemde daha büyük başarıların gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu söyledi. Kahramanmaraş’taki sağlık kurumlarının önemli bir sorunu olan SGK fatura inceleme ve itirazlarının artık Ankara’da değil SGK Kahramanmaraş İl Müdürlüğü tarafından yapılacağını müjdeleyen Ramazanoğlu, “Bu yeni uygulamanın Kahramanmaraş’a ve sağlık camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yıldırım Ramazanoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Deveci ise, bölgesel kalkınmada Ünivesitelerin rolüne dikkat çekerek, Kahramanmaraş’ın sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak bir Üniversite olma hedefi doğrultusunda gayret edeceklerini vurguladı. Ayrıca SGK fatura inceleme ve itirazların tekrar Kahramanmaraş’a alınması için yaptığı katkılardan dolayı Milletvekili Ramazanoğlu’na teşekkür etti.


 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol