Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

REKTÖR DEVECİ KOZLUDERE’DE FİDAN DİKTİ
 Sezon başlangıç töreni ve fidan dikimi programının açılış konuşmasını Vali Mustafa Hakan Güvençer yaptı. Güvençer gelecek kuşaklara güzel bir orman kazandırılacağını belirterek fidan dikimine katılanlara teşekkür etti.

Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ise fidan dikimi ile  ilgili bilgiler vererek, 2015 yılında Kahramanmaraş sınırlarında 2000 hektarın üzerinde bir fidan dikim hedeflerinin olduğunu söyledi. Altındaş,  Kozludere’de yer alan 600 hektarlık alanın bu yıl hazırlanan 300 hektarlık kısmına Aralık sonuna kadar 126 bin fidan dikimini gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Ceviz, Badem, Kuşburnu ve Sedir fidanları protokol üyeleri tarafından toprakla buluşturulurken, soğuk hava ve yağan yağmura rağmen çok sayıda fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimi etkinliğine katılan protokol üyelerine Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gözleme eşliğinde organik bal ve tereyağı ikram edildi.

 

Fidan dikimi törenine Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve KSÜ Rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci’nin yanı sıra il protokolünden çok sayıda isim katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol