Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

REKTÖR DEVECİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya VIP Salonunda düzenlenen öğle yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, ulusal ve yerel basın temsilcilerine, davetlerine icabet etme nezaketi gösterdikleri için teşekkür etti. Rektör Deveci, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tertiplediğimiz bu buluşmada hem sizlerin bu önemli gününü kutlamak hem de bir yıllık görev sürecimizde yapılan yenilik ve düzenlemelerle ilgili bilgilendirme yapma, konuya ilişkin sizlerin de bakış açılarınızı görmek, sorularınızı cevaplandırmak ve sizleri yakinen tanıma fırsatını değerlendirmeyi amaçladık.” diye konuştu.


Ülkemizin ve Kahramanmaraş’ın sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın emekçilerinin her türlü övgü ve takdire şayan olduğunu belirten Deveci, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen basın mensuplarının sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu.

Rektörlük döneminin birinci yılında yaptığı çalışmalar, faaliyetler,  gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler hakkında basın mensuplarına bilgi veren Deveci, öğrenciler için 24 saat yaşanabilir bir kampus ortamı sağlamak için azim ve gayretle çalıştıklarını belirtti. Yabancı öğrencilere her türlü imkanı sunduklarını ifade eden Deveci, “İnşaatı biten ve devam eden binalar, yapılması düşünülen binalar, yapılan faaliyetler, alt yapı çalışmaları,  Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi” başlıkları altında basın mensuplarına detaylı bilgiler verdi.

Üniversitemizde 707 yabancı uyruklu öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Rektör Prof. Dr. Deveci, Türkiye genelinde derece yapan öğrencilerin Üniversitemizi tercih etmeye başladıklarını ve öğrenci sayısının 34 bine ulaştığını ifade etti. Deveci, KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan çalışmalardan da bahsederek 69 yataklı refakatçi otelinin hizmete sunulduğunu, doğalgazdan elektrik üretecek sistemin faaliyete geçmesiyle hastanede elektrik giderlerinden tasarruf edileceğini ve Üniversite hastanesinin tam kapasite çalışan bir hastane olduğunu kaydetti. Yapımı planlanan Morfoloji binası projesinin Türkiye’de tek örneği olduğunu da söyleyen Deveci, yaptıkları çalışmalar ile Kahramanmaraş’a ve Üniversitemize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiklerini ifade etti.

Program, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin basın mensuplarının sorularını cevaplaması ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol