banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

RAMAZANI BİRLİKTE YAŞAMAK!
Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Sokağı etkinlikleri hafta sonu Halid Cengiz Demir’in Hacivat-Karagöz Gösterisi ve Fikir Teknesi Yayınevinden Haki Demir’in Medeniyet Tasavvuru konulu sohbet programları ile devam etti.

Yine devam eden günlerde Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ile Memduh Kayıklık ‘’Sofrada Sıfır Artık’’ konusunda ve Rıdvan Hoca Vakfı ile Ramazan Kayan ‘’İslam Dünyası ve Ramazan Ayı’’ üzerine önemli konularda sohbet programları gerçekleştirmiştir.  

Kent Meydanında kurulan Ramazan Sokağı'nın her zaman olduğu gibi yine yüzlerce konuğu vardı. Burada ziyaretçilere her gün farklı bir ikram sunulmaktadır. Ramazan akşamlarını, Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde yaşamak için Kent Meydanında kurulan Ramazan Sokağına gelen vatandaşlar düzenlenen etkinliklerden dolayı oldukça memnun olduklarını, aileleri ile birlikte Ramazan havasını en güzel şekilde yaşadıklarını ifade ettiler.

Bu noktada Büyükşehir Belediyesinin çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini belirtip‘’Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini dile getirmekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol