Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

RAKİPSİZ BAŞKAN; KUYBU
 KMESOB'un olağan genel kurulu 04 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

02 Mayıs Cuma günü Yaşar Pastanesi'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu belirterek, "Bugüne kadar esnaf kardeşlerimize hizmetkar olabilme aşkı ile görevimizi yaptık" dedi.

Kuybu, şunları söyledi, "2005 yılında büyük projelerle talip olduğumuz Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlık seçimini oda başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle kazanarak o günden bu güne kadar seçimlerde vaat ettiğimiz projelerimizi yerine getirmenin sevincinden daha çok bana ve ekibime her zaman güvenen, inanan ve gece gündüz dua eden insanlarımızı mahcup etmediğimiz için mutluyuz.

Esnaf teşkilatı Kahramanmaraş'ın en büyük ailesidir. Bizler esnaf ve sanatkârlar teşkilatına yön veren, sadece belli zamanlarda değil gece gündüz esnafın ve Kahramanmaraş halkının emrinde olan kişiler olarak, esnaf ve sanatkârlarımıza en iyi hizmeti vermek, teşkilatı daha iyi konumlara taşımak ve en önemlisi vatandaşlara hizmet eden ve Kahramanmaraş nüfusunun büyük bölümünü temsil eden esnaf kardeşlerimize ve büyüklerimize hizmetkâr olabilme aşkı ile görevimizi yaptık ve yeniden göreve talip olduk. 2010 yılında yapılan kongrede ve 04 Mayıs Pazar günü yapacağımız 2014 yılı olağan kongrede aday çıkmayarak bize güvenen ve inanan oda başkanları, başkan vekilleri ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.


YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİN MÜKAFATINI GÖRÜYORUZ

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığının adını yaptığı  hizmetlerle Türkiye’de örnek gösterilen Birlik haline getirdiklerini belirten Kuybu, sözlerine şu cümlelerle devam etti; ”Birçok Birlik Başkanı bizleri arayarak çalışmalarımız hakkında bilgiler alıyorlar. KMESOB olarak esnaf ve sanatkârlarımızın, vatandaşlarımızın gece gündüz emirlerindeyiz. Yaptığımız hizmetlerinde mükâfatını görüyoruz.  Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı olarak Bursa’da yayınlanan aylık esnaf dergisi tarafından 2012 Esnaf Oscarları ödül töreninde Türkiye’nin en başarılı Birliği seçildik.  Ödülümüzü ise TESK bölge toplantısında almış bulunuyoruz. Bu ödülü ben şahsıma olarak değil, Kahramanmaraş’a verilmiş olarak addediyorum.

Gerek Kahramanmaraş’ta gerek Türkiye’de örnek hale getirdiğimiz Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığımızı bundan sonra da yapacağımız projelerle daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız.

İl merkezimizde 24, ilçelerimizde 16 meslek odalarımızla uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimizde 2014 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında yapılan kongrelerde aramıza yeni katılan Oda Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri olmuştur” diye konuştu.


KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ YAPILACAK

Gazetemiz sahibi Mehmet Fiskeci’nin, valinin de açıklamasını dayanak  göstererek, Ankara ve İstanbul’daki tanıtım günlerine ilişkin sorduğu soruya  şu cevabı verdi; “Burada bir yanlış anlaşılma var. İptal edildi veya her yıl yapılacak kural yok diye bir şey olamaz. İlerleyen günlerde tanıtım günleri olacak ve sadece Ankara ve İstanbul’da değil, Türkiye’de 4-5 vilayette gerçekleşecek. Ancak süre olarak söylemek gerekirse, biraz ileriki aylarda bu tanıtım günleri gerçekleşecek!”


MERKEZDE YENİ SEÇİLEN ODA BAŞKANLARI:

Kabzımallar Odası Başkanı: Halit Orhan

Kunduracılar Odası Başkanı: Ali Köfte

Mahrukatçılar Odası Başkanı: Ramazan Bayrak

Minibüsçüler Odası Başkanı: İsmet Kılıç

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı: Muhlis Akkurt

İLÇELERDE YENİ SEÇİLEN ODA BAŞKANLARI:

Elbistan Tamirciler Odası Başkanı: Mehmet Mıhçı

Elbistan Marangozlar Odası Başkanı: Mustafa Deli

Afşin Esnaf Odası Başkanı: Hakan Topaktaş

Andırın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı: Alparslan Dikişçioğlu

Türkoğlu Esnaf Odası Derviş Türk ve ekibine aramıza hoş geldiniz der, çalışmalarında başarılar dilerim.

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları kanununun 42. Maddesi gereği Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığımızın olağan genel kurulu Mayıs ayı içerisinde yapılacağı belirtilmekte olup, Birliğimiz başkanlığının olan genel kurulu 04 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Sabancı Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılacaktır. Siz değerli basın mensuplarımızın da genel kurulumuza teşriflerinizi bekler saygılar sunarım."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol