Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

PROTOKOL VE BASIN İFTARDA BULUŞTU
   Piazza’da bulunan  Çıtır Usta Restaurant’da verilen iftar daveti, Ramazan’a özgü paylaşmanın ve dostluğun coşkusunun yaşandığı samimi bir ortamda geçti. Piazza’yı Kahramanmaraş’a kazandıran Rönesans Gayrimenkul A.Ş. yöneticileri, kent protokolü ve basın mensupları bol bol sohbet etme imkanı buldu. 


Müftü Gevher’in dualarıyla açıldı


   Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Şimşek, Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Serbülent Tekinsen’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde, onbir ayın sultanı Ramazan’da tutulan oruçlar, Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher’in dualarıyla açıldı. 

   İftar yemeğine, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kerim Acar, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, İl Turizm ve Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Basın İlan Kurumu Müdürü Ümit Karateke, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ın yanı sıra ulusal, bölgesel ve yerel basın mensupları ile diğer davetliler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol