banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PROF. DR. SINAV: -“30 AĞUSTOS; YÜCE TÜRK MİLLETİ’NİN EN ZOR KOŞULLARDA  AZİM VE İNANÇLA YAZDIĞI KAHRAMANLIĞIN SEMBOLÜDÜR”

  

Prof. Dr. Sınav, “Tarihimizin en şanlı zaferi” olarak tanımladığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin, bir milletin bağımsızlık uğruna neler yapabileceğinin göstergesi olduğunu belirterek, “30 Ağustos; yüce Türk Milleti’nin en zor koşullarda azim ve inançla yazdığı kahramanlığın sembolüdür” dedi.

 

30 Ağustos’un, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleştirilen ve sadece düşman işgalinden kurtulmanın değil, Türk Ulusunun yeniden doğuşunun temellerinin atıldığı gün olduğuna işaret eden Prof. Dr. Sınav, “Genç bir üniversite olarak, böylesine büyük tarihlerler yazan ecdadın evlatlarını yetiştiriyor olmaktan gurur ve onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.   

 

Prof. Dr. Sınav, mesajında, “Büyük Kumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde Zafer Bayramımızı kutluyorum” görüşlerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol