banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 PİAZZA’DA ‘TEKNOLOJİDE FIRSAT GÜNLERİ’NE BÜYÜK İLGİ

Yılın 365 günü farklı kampanyalarla tüketicileri buluşturan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Teknolojide Fırsat Günleri” kampanyası ile ziyaretçilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. . Kampanya kapsamında, ücretsiz bir sistem olan Piazza Club üyelerine elektronikten beyaz eşyaya kadar pek çok teknoloji markasının seçili ürünleri özel indirimlerle sunuluyor.

Teknoloji ürünlerinde Piazza Club üyelerine özel indirimlerle başlatılan “Teknolojide Fırsat Günleri” kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. İndirimli fiyatlarla alışveriş avantajını kaçırmak istemeyen ziyaretçileri Piazza'ya akın ettiren kampanya, 22 Mart tarihine kadar devam edecek.

Kampanya boyunca Kahramanmaraş Piazza AVYM’deki Media Markt, Teknosa, Arçelik, Bimeks, Vestel ve Samsung mağazalarında seçili ürünlerde indirim sağlanıyor. Piazza’nın birinci kat özel teknoloji stantlarında stoklarla sınırlı olarak gerçekleşen indirimler, 18-22 Mart tarihleri arasında geçerli olarak uygulanıyor. Kampanya günlerinde Piazza’ya gelen ziyaretçiler, istedikleri teknoloji ürününe en uygun fiyatla sahip olma fırsatını yakalıyor. Kampanyaya katılmak için ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club’ın üyelik formlarını danışmadan ve kampanya stantlarından temin etmek yeterli oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol