Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DA KAÇIRILMAYACAK TEKNOLOJİ KAMPANYASI
 Yılın 365 gününde farklı kampanyalarla ziyaretçilerini buluşturan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Teknolojide Fırsat Günleri” kampanyası ile bütçe dostu olmayı sürdürüyor. Kampanya kapsamında Kahramanmaraş Piazza’da, ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club’a üye olanlara elektronikten beyaz eşyaya kadar pek çok teknoloji markasının seçili ürünleri özel indirimlerle, ziyaretçilere sunuluyor.

 

Kahramanmaraş Piazza, Media Markt, Teknosa, Arçelik, Bimeks, Vestel ve Samsung mağazalarında geçerli olacak kampanya kapsamında, her mağaza seçili ürünlerde indirim sağlayacak. Piazza’nın birinci kat özel teknoloji stantlarında stoklarla sınırlı olarak gerçekleşecek indirimler, 18-22 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. Belirtilen tarihler de Piazza’ya gelen ziyaretçiler, istedikleri teknoloji ürününe en uygun fiyatla sahip olma fırsatını yakalayacak. Kampanyaya katılmak için ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club’ın üyelik formlarını danışmadan ve kampanya stantlarından temin etmek yeterli olacak.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol