banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 PİAZZA’DA ÇOCUKLAR BOYAYARAK EĞLENDİ

Sunduğu hesaplı ve kaliteli alışveriş alternatiflerinin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleriyle de bölgenin çekim merkezi olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik ziyaretçilerini de unutmuyor.  Piazza Çocuk Kulübü birbirinden keyifli atölye çalışmalarıyla küçük konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Piazza Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen Boyama Günleri kapsamında çocuklar, el becerilerini geliştiren aktiviteler ile eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdiler.

Etkinliklerini bütün bir yıla yayan Çocuk Atölyesi’nin Mart ayı faaliyetlerinden biri olan Boyama Günleri  aktivitesi, Kahramanmaraşlı çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.  Piazza Çocuk Kulübü ve Bursa Kebap Evi ile ortak gerçekleştirilen Boyama Günleri’ne katılan çocuklar, kendilerine verilen malzemeleri,  hayal dünyalarıyla renklendirdiler. Ailelerinin çalışmalarını dikkatle izledikleri çocuklar, Boyama Günleri kapsamındaki aktiviteleri büyük bir istek ve dikkatle uyguladılar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol