Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

PİAZZA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR.
 Piazza,ziyaretçilerini herkesin hayallerini süsleyen Apple ürünleri,iPhone ve iPad’lerdenoluşan  hediye kampanyası ile sevindirecek.

Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da açıldıkları günden itibaren alışverişe yeni bir boyut getirerek ziyaretçileri için “Kazandıran Alışveriş” kavramını hayata geçiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, açılıştan bu yana düzenlediği otomobil ve ev hediye kampanyalarından sonra yine muhteşem bir kampanyaya başladı.

Piazza’lar seçkin markaları, eğlenceyi ve özel lezzetleri bir araya getirmesinin yanında yılın 365 gününe yayılan hediye kampanyaları ve etkinlikleriyle bulundukları bölgelerinin en güçlü çekim noktası haline geldiler.


Kaçırılmayacak fırsat:

Son yıllarda gerçekleştirdiği teknolojik atılımlarla en popüler ve en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan iPad ve iPhone’lara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Samsun’da bulunan PiazzaAVM’lerden26 Nisan-01 Haziran 2014 tarihleri arasında, toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyeleri, her Piazza’da ayrı ayrı  100 Apple ürününden birinin sahibi olma şansı yakalayacak. Milli Piyango İdaresi’nin izni ve denetimi altında gerçekleşecek kampanya sonunda, katılanlar arasında yapılacak çekilişlerle herkesin hayalini kurduğu 50 iPad Mini, 30 iPadAirve 20 iPhone 5S olmak üzere tam 100 adet Apple ürünü sahiplerini bulacak. 

Club üyeliği için form doldurmak yeterli:

Kampanya boyunca, Piazza ziyaretçileri,toplamda her 75 TL'lik alışverişleri için birer çekiliş numarası kazanacak. Piazza Club üyesi olanlar, alışverişlerini belgeleyen fiş veya faturalarıyla danışma birimlerine başvurarak kampanya kuponlarını alabilecekler. Henüz Piazza Club üyesi olmayan ziyaretçiler ise form doldurarak hem 100 Apple Ürünü Kampanyası’ndan hem de üyeliğin diğer avantajlarından yararlanmaya hemen başlayabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol