Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

PİAZZA AVM’LERİN ZİYARETÇİLERİ UĞUR KOŞAR İLE BULUŞTU
 Her kitabı büyük ilgi gören ve  en çok satan kitaplar sıralamasında hep ilk sıralarda olan, “Bana Allah Yeter” ve “Allah De Ötesini Bırak” başta olmak üzere birçok kitabın yazarı olan Uğur Koşar'ın  Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVYM'lerdeki imza günleri okuyucularının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

Kahramanmaraş Piazza AVYM’de Ada Kitap işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle uzun kuyruklar oluşturarak ünlü yazardan imza almayı bekleyen okurları, Koşar ile sohbet etme imkânı da buldular. 

 

"Peygamberler şehrinde olmaktan çok mutluyum"

Güçlü kaleminin yan ısıra mütevazı kişiliğiyle de sevenlerinin gönlünde taht kuran yazar Uğur Koşar, Kahramanmaraş'ın ardından Şanlıurfa Piazza AVYM'de de kendisini bekleyen okurlarıyla bir araya geldi. Etkinliğin başlamasından saatler öncesinde yazarı beklemeye başlayan sevenleri, Uğur Koşar’ı alkışlarla karşıladılar. "Peygamberler şehri Şanlıurfa'da olmaktan çok mutluyum. Bu güzel kente ilk kez geliyorum" diyen ünlü yazar, okurlarına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

 

"Yazdıklarım, okurlarımın ruhuna dokundu, bu yüzden çok sevildi"

Ünlü yazar, kitaplarının gördüğü ilgiyi değerlendirirken, "Allah nasıp etti bir kitap yazdık, devamı geldi. Yazdıklarım, okurlarımın ruhuna dokundu, bu yüzden çok sevildi. Okuyanlar kendilerinden bir parça buldular. Birçok okuyucumun kitaplarımdan sonra yaşamında yeni bir sayfa açtığını duyuyor ve tanık oluyorum. Bir yazar olarak, bundan daha güzel bir şey olamaz. Ne mutlu…” dedi ve  kitaplarının devamının geleceğinin müjdesini verdi.  Uğur Koşar, "Yeni kitabım Nur Terapi’yi yazmaya başladım. Önümüzdeki yazdan sonra hazır olacak. Bu kitapta, terapide yaptığımız uygulamaları anlatıyorum" diye konuştu. Okurlarıyla keyifli bir sohbet etkinliği de gerçekleştiren sevilen yazar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir okuyucusunu kırmadı. Koşar, tekerlekli sandalye ile imza almaya gelen bir okurunu görünce platformdan inerek, kitabını imzaladı.

 

Yazarın “Bana Allah Yeter” adlı ilk kitabının büyük ilgi görmesinden sonra kitabın devamı niteliğinde yazdığı “Allah De Ötesini Bırak” ve “Rabbin İçin Sabret” isimli kitapları ile birlikte toplam 8 kitabı bulunuyor.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol