banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PİAZZA AVM, ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ
 Kahramanmaraş’ın ilk ve tek, bölgenin ise en büyük alışveriş merkezi olan Piazza, 23 Nisan Bayramı’nın anlamına uygun aktivitelerle çocuklara unutamayacakları keyifli anlar yaşatıyor.

Renkli kıyafet ve kostümleriyle Piazza AVM’yi adeta çiçek bahçesine çeviren minik ziyaretçiler müzik eşliğinde gerçekleştirdikleri gösterilerle eğlence dolu anlar geçiriyor. Her yaş grubuna yönelik ilginç yarışma ve sportif organizasyonlarla öne çıkan Piazza’nın küçük ziyaretçileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şölen havasında kutluyor.

 Piazza’nın 23 Nisan’ programı kapsamında gerçekleştirilen ‘Lucky Luke (Red Kit)’ etkinliğinde çocuklar hoşça vakit geçiriyor. Birbirinden keyifli bölümlerden oluşan ‘Lucky Luke’ etkinliğinde minikler eğlencenin tadını çıkarıyor.  Ailelerinde ortak olduğu 23 Nisan coşkusuna Simya Okulları ‘Müzik ve sportif’ etkinlikleriyle hayat veriyor.

Onikişubat Belediyesi, yüz boyama, palyaço, lego faaliyeti ve dağıttığı hediyeleriyle Piazza’nın küçük misafirlerini sevindiriyor. Hotpoint Mağazası, 23 Nisan’ın anlamına uygun 23 çocuğu çeşitli hediyelerle mutlu ediyor. Çetinkaya Mağazası ise çocukların bayram neşesine yüz boyama aktivitesiyle destek sunuyor. Çocuk Mehteran Takımı da özel gösterisiyle bayram neşesine ayrı bir heyecan katıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol