Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

-PEPEE SANKO PARK’TA ÇOCUKLARLA BULUŞTU
 Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, Gaziantep’e ilkleri yaşatan Sanko Park’ın, geçen yıl ev sahipliği yaptığı Pepee ve arkadaşlarını bu yıl yoğun istek üzerine çocuklarla yeniden buluşturduğunu söyledi.

 

Büyükaksu, Sanko Park’ın bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde, aynı zamanda bölgenin önemli bir sosyal yaşam merkezi olduğunu belirterek, “Gün boyu şarkılar söyleyip dans eden Pepee ve arkadaşlarını, Sanko Park girişlerindeki elektronik altyapı ve organizasyonu gerçekleştiren şirketi verilerine göre, iki günde 10 binin üzerinde çocuk ziyaret etti” dedi.

 

PEPEE

Aile yapısı, konuşması ve mizacı ile tam bir Türk çocuğu olan Pepee, 4-6 yaş grubu çocuklara seslenen, ancak 3-9 yaş aralığındaki çocuklara da hitap eden bir karakter.

"Günümüz çocuklarının sevgilisi olan Pepee, hem eğlence hem de eğitim için önemli bir araç haline geldi" diyen Pepee'nin yapımcıları, çizgi filmi hazırlama sürecini şöyle anlatıyorlar:

 

“Yaşantımızdan, kültürümüzden bir iz olmamasını ve çocuklarımızın yaşantısında yer edinmiş bir Türk çizgi karakter bulunmamasını dert edinerek yola çıktık. Türkiye'deki animasyon sektörünün henüz oluşmamış olmasından yılmadık. Sonuçta dünya standartlarındaki bir çizgi filmi çocuklarımıza sunmuş olmaktan kıvanç duyuyoruz.

 

Anadolu'da pek çok kişinin bildiği üzere kekeleyerek, biraz bozuk konuşanlara 'pepe' denilir; 'pepeliyor' diye dalga geçilir. Çocuklara düzgün konuşmayı öğretmek üzere seçtiğimiz model artık gelişti ve doğru model oluşturabilecek düzeye geldi. Filmlerin başındaki nidaya da gönderme yaparak adı Pepee kaldı.’’

 

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

 

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol