banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK’TA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULMAYA BAŞLANDI
 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin birinci yılında Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Pazarcık İlçesinde de demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın katılımı ile birlikte, Pazarcık Belediyesi önünde kurulan Demokrasi çadırında 7’den 70’e bir araya gelen vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutmaya başladı.

Kahramanlık ezgilerinin seslendirildiği meydana, vatandaşlar 15 Temmuz ruhunu canlı tutması ile 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacağını belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, "Biz vatanımızı kimseye böldürmeyeceğiz. Zalimler vatanımıza giremez. Vatanımızda zalimlere, hainlere yer yok. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olursak hiçbir dış güç bizi yıkamaz. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız halka seslenmeseydi çok kötü şeyler olurdu. 15 Temmuz’da şehit ve gazi verdik ama vatanımızı zalimlere, imansızlara vermedik.

   15 Temmuz şerefsizce oynanan bir oyundu. Biz ne vatanımızı kimseye böldürürüz ne de bir çakıl taşımızı kimseye veririz. Bizim başka gideceğimiz bir yerimiz yok" ifadelerini kullandı.
Vatan uğrunda ölene kadar hazır olduğunu dile getiren Başkan Bozdağ, "Rabbim bize 15 Temmuzları tekrar göstermesin. Çocuklarımız, torunlarımız, bunları görecektir. Bizim her şeyden bir ders çıkartmamız lazım. Türk halkı artık uyandı” dedi.

Demokrasi nöbeti daha sonra dualar okunmasının ardından gece geç saatlere kadar devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol